Dit firmanavn og logo

Hvad skal dit selskab hedde?
Det er vigtigt med et godt navn til din virksomhed. Og endnu vigtigere, at du finder et som ikke kan forveksles med andres (især i nærområdet når vi taler håndværker-branchen).
Det smarteste er at gå ind på CVR.dk og søge efter navne du tænker dit selskab kunne hedde, og derefter Google det samt lignende navne så du er helt sikker på at der ikke er andre der hedder det samme eller tæt på det samme.

Vores overvejelser gik meget på
1. at sikre at nye kunder ville få det indtryk at det var et firma der var til at stole på og som leverede god kvalitet.
2. at det var tydeligt hvad firmaet lavede.
Valget faldt på Murermester Anders Sørensen ApS.
De fleste ældre murerfirmaer hedder noget lignende (altså “Murermester”) og min mands navn er også meget ”dansk” (uden at nogen skal tage det ilde op, men der kan være en anden opfattelse af den kvalitet man får lavet af f.eks. øst-arbejdere).

Når du undersøger om der er andre som har det firmanavn du gerne vil have, er det en god idé også lige at tænke over domænet, altså navnet på din hjemmeside-adresse.

Hvordan skal dit logo se ud?
Det er ret individuelt hvad man godt kan lide og har man ikke en person i omgangskredsen som er ferm med grafiske programmer er det værd at få fat på en grafiker.
Når du skal have lavet tryk til logo på din bil og dit tøj, er det vigtigt at det er en fil i .eps format eller lignende, da man ellers vil få et dårligt resultat.

Jeg har selv lidt kendskab til Photoshop, Illustrator mm. så jeg gav mig i kast med det og endte på et ret simpelt resultat, som min mand også syntes var fint (det er jo trods alt ham som skal se på det hver dag):
Logo Murermester Anders Sørnesen ApS

Du skal også vælge selskabsform for din virksomhed


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/startnytfirma.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405