Bliv medlem hos Dansk Byggeri (Byg Garanti)

stilladsByg Garantien er ret god at have med i sin marketing, da de fleste forbrugere kender til den og det giver din (nye) håndværkervirksomhed lidt vægt bag, og mere sikkerhed for forbrugeren hvis du skulle gå konkurs.
For at være med i BygGarantien skal du tilmelde din virksomhed til Dansk Byggeri.

Du kan læse meget mere om fordelene på Dansk Byggeris hjemmeside.

Det de dog ikke gør så meget ud af at fortælle dig er følgende:
1. Når du tilmelder dig Dansk Byggeri (og betaler indmeldelsesgebyret på 3.750 kr.) kan der gå ca. 3 uger før de får besluttet om du er optaget. Det skyldes at dit medlemsskab skal til behandling i flere udvalg (jeg aner ikke hvorfor).
2. Du må først bruge Byg Garanti-logoet en rum tid efter (for vores vedkommende ca. 1. juli, vi tilmeldte firmaet i april).
3. Når du er medlem af Dansk Byggeri går du med til at dine evt. ansatte følger Dansk Byggeri’s overenskomst. Det betyder bl.a. indbetaling til pension i PensionDanmark (du skal betale 8% af lønsummen, medarbejderen skal betale 4%). Det synes jeg er et ret vigtigt parameter at have med, for det betyder alt andet lige noget for et nyopstartet firma med ansatte.
4. Når du er tilmeldt sender PensionDanmark dig et brev om at du nu skal indbetale pension til dem da du er på overenskomst. Men det skal du altså kun for evt. medarbejdere. Er du bare dig selv, som direktør i virksomheden, er du ikke omfattet af overenskomsten og skal blot meddele dette til PensionDanmark. Jeg måtte have fat i Dansk Byggeri for lige at være sikker på det.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/startnytfirma.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405