Løn (Danløn)

Jeg må ærligt indrømme at vi ikke undersøgte markedet meget mht. lønsystemer, men i stedet valgte Danløn ret hurtigt, da de tager 15 kr (husk det er ekskl. moms) pr. lønseddel. Det er ganske overskueligt.

Jeg vil anbefale at du går igang med at få sat Danløn op mindst 14 dage før du skal bruge din første løn.

Fordelen ved at have et lønsystem, som f.eks. Danløn, er at det hjælper dig med at holde styr på alle detaljer som f.eks. at indberette til SKAT og kobler du den op med NETS kan betalingerne automatiseres.
Vi har indtil videre været ovenud tilfredse og alt stemte da vi lavede årsafslutning.

Her er en kort beskrivelse af processen:
1. Gå ind på Danlon.dk og opret brugernavn og adgangskode. Du kan få en gratis demoadgang.

2. Tilmeld dig – her skal du angive om du vil anvende NETS adgang – det gjorde vi.
Det betyder blot at du giver adgang til at Danløn – via NETS – kan overføre lønnen fra din firma-konto til medarbejderens konto, samt trække gebyret pr. lønseddel med hver lønkørsel. Dejligt nemt.

3. Du vil nu modtage en aftale fra Danløn som du skal underskrive, scanne ind, og indsende via Danløns side (når du er logget ind: Hjælp – Kontakt support).

4. Du vil også modtage en aftale fra NETS, som skal underskrives, scannes ind og sendes til din bank, som herefter skal underskrive og acceptere at aftalen sættes op. Når du får den tilbage, skal du sende den til NETS. (Vores bank var så flinke at sende den ind til NETS direkte, så det hele gik i orden efter ca. 24 timer).

Du er nu ved at være klar til at starte på opsætningen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/startnytfirma.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405