Opret hjemmeside

Opret-hjemmesideHvorfor oprette en hjemmeside så tidligt i forløbet?
Grunden til at en hjemmeside står så højt på tjeklisten, er at du i forbindelse med hjemmesiden kan få oprettet en email-adresse, og dermed har du en firma-email som du kan oplyse som den primære emailadresse det offentlige skal kontakte dig på.
En anden grund er at det er smart hvis du så hurtigt som muligt i opstartsfasen kan få indhold på hjemmesiden, for så kan mulige kunder begynde at finde dig.
Det tager lige et par uger (minimum) før Google begynder at henvise til din side også.

Hvem skal lave din hjemmeside?
Det tager tid at oprette en hjemmeside, men det er absolut muligt for alle at gå til. Bare man har en smule IT snilde – du behøver ikke kende html/kode mm.
Du kan selvfølgelig også få andre til at klare sagen. Måske kender du endda nogen som er lidt kendt med hjemmesider som kan hjælpe?

Næsten uanset om du selv opretter siden eller om du betaler nogen for det, er det en rigtig god idé at få den oprettet med et content management system (CMS). Det er et system der indeholder en masse skabeloner om man vil, så hjemmesiden næsten uanset hvad, bliver rigtig flot.
Fordelen ved et CMS er at det er let at redigere i indholdet, det er næsten som i Word. Især hvis du får nogle andre til at stå for opsættelsen af siden, kan et CMS system give dig mulighed for senere hen selv at opdatere indholdet. Ellers er du låst i forhold til at skulle have penge op af lommen hver gang du skal have den opdateret af andre.
Google går i øvrigt også op i om din side opdateres jævnligt, hvilket kan betyde noget for om din side vises højt i søgeresultatet og dermed om den vises til potentielle kunder.

Hvis du selv vil oprette hjemmesiden, kan du se trinene her.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/startnytfirma.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405