Opret en email-adresse

Email-adresser kan oprettes på flere måder:

1. Du kan vælge at oprette emailen ved at registrere dig på outlook.com, gmail.com og mange flere.
Fordelen er at de fleste er gratis, men du får så også en emailadresse der slutter på f.eks. @gmail.com, og det fremstår som en privat email-adresse mere end en firma-email.

2. Via din internetudbyder kan du oftest få en emailadresse oprettet. Den kan også være gratis, men du ender som i ovennævnte tilfælde med at have en emailadresse, hvor du ikke selv kan definere hvad der står bagefter @.

3. Hvis du køber et domæne-navn, kan du få den fordel at din email-adresse hedder det samme som din hjemmeside. Det er derfor denne løsning der i mine øjne passer bedst til en seriøs virksomhed.
Til min mands virksomhed købte vi domænet murersorensen.dk og dermed hedder hans email-adresse xxx@murersorensen.dk.
Når du køber domænet skal du også købe serverplads (hosting) og de fleste webhoteller (dem du køber serverpladsen hos) tilbyder at du kan have flere email-adresser. Du kan dermed have både en info@ adresse samtidig med mere personlige email-adresser hvor du har dit navn angivet før @.
Se hvordan du vælger domænenavn og køber det her (i forbindelse med oprettelse af hjemmeside).

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/startnytfirma.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405